THE ROCK | Community House

 

THE ROCK | Community House

Mogyoród, Hungary

architecture, interior design and landscape architecture

 

Designing the Community Center our goal was to create an iconic building which has the ability to create social connections, can be operated profitably and the community of Mogyoród can be proud of it. The main funcion is multifuncional hall for 300 people, which is capable to organize cultural events for the community and can produce financial benefits from events like conference and wedding. Covering the streambed more space can be gained for the building, by connecting to the Agora a contiguous and unique space is created in the heart of Mogyoród. The progressive and sculpture-shaped building attracts attention and cannot pass without a comment. Target could not be clearer: generating dispute to strenghten the collective consciousness of local people.

 

planning: 2014 | floor area: 1.300 sqm