A Fiúk Építész Stúdió

AFIUK PORTREA Fiúk Építész Stúdió fiatal, ambiciózus, elhivatott építészmérnökök alkotó közössége. Hitvallásunk a kompromisszumok nélküli magas minőségre való törekvés az építészet és a dizájn minden területén. Hisszük, hogy az építészet egy olyan közös nyelv, mellyel megteremthető a kapcsolat vízió és valóság között.

 

Varga N. Dániel | építész, belsőépítész

Egerben született, a Kecskeméti Piarista Gimnáziumban érettségizett, majd a Budapesti Műszaki Egyetemen diplomázott okleveles építészmérnökként. Magántervezőként és kivitelezőként szerzett tapasztalatait a Pálffyarchitects kötelékében kamatoztatta 2006 és 2011 között, ahol építész tervezőként, projektvezetőként és irodavezetőként  dolgozott.  2011-ben önállósul, mint építész, belsőépítész. Külföldi szakmai tapasztalatai mellett alapító tagja az ÉK Egyesületnek, mely az építészeti kultúra emelésért elkötelezett fiatal elmék közössége.

 

Kabdebó Zoltán | építész, belsőépítész

Több, mint 10 éves építész és belsőépítész tapasztalattal társalapítója A Fiúk Építész Stúdiónak. Építész gyakornokként kis irodákban kezd ismerkedni a szakmával. Diplomázás után egy ausztrál-magyar majd egy japán-magyar építész stúdióban helyezkedik el, itt kerül kapcsolatba nemzetközi projektekkel és irányzatokkal. Projektvezetőként több jelentős munkában vesz részt építészként és belsőépítészként, szabadúszóként pedig pályázatokon indul, emellett sokat utazik.